Bygga Glasfiberpool i Stockholm

Poolvarianten som är känd som glasfiberpool kallas också ofta för kompositpool. Det är en typ av pool som levereras färdiggjuten. Vanligtvis innefattar de trapplösningar och sittytor och annan funktionalitet som ofta efterfrågas i en swimmingpool. Det är ett hållbart och prisvärt alternativ för dig som vill ha en swimmingpool.

Allt inom Poolanläggning

Du kan anlita oss enbart för att bygga din pool, om du så önskar kan vi även bygga din poolanläggning.

Totalentreprenad

Vi kan ge dig totalentreprenad som inkluderar inte bara bygget av själva poolen utan hela poolbygget.

30% Rabatt via ROT

Det kan vara möjligt att få ROT-avdrag för vissa typer av tillbyggnationer när det gäller poolanläggningen.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga en Glasfiberpool i Stockholm? Vi genomför byggen av poolanläggningar i bland annat Kungsholmen, Södermalm, Älvsjö, Enskede och på Liljeholmen.

  Vi kan bygga hela din poolanläggning

  Hur vill du att omgivningen till din pool ska se ut? Det finns så klart mängder av variationsmöjligheter här. Allt från enkla trädäck till mer raffinerade och utstuderade utomhusmiljöer. Ett populärt alternativ är till exempel att ha en kombinerad grill- och uteplats i nära anslutning till poolen. Andra vanliga tillval är poolhus för att förvara rengöringsutrustning och annat som är viktigt för underhållet av poolen.

  Vad kostar en glasfiberpool?

  Kostnaden för en glasfiberpool startar någonstans mellan 10 000-20 000 kronor, men kan kosta betydligt mer beroende på vilken variant du väljer, exklusive anläggning. Om du har frågor om detta, eller kanske är osäker på vilket som är det bästa alternativet för dig så kan du självklart kontakta oss för rådgivning.

  Vilken typ av pool ska du skaffa?

  En glasfiberpool är bara en av många olika pooltyper. Om du vet att det är en glasfiberpool är det kanon, då är det bara att höra av dig till oss för att begära ut din kostnadsfria offert. Om du är osäker, då kan du också kontakta oss för att få rådgivning. Rådgivningen kan komma att kompletteras, kostnadsfritt, av ett hembesök för att vi ska kunna få en uppfattning om hur förutsättningarna ser ut på plats.

  Vill du veta mer om poolbyggarens tjänster?

  Du kan komma i kontakt med oss under kontorstid på telefon. Du kan även skriva till oss antingen via e-post eller vårt kontaktformulär. Räkna med ett trevligt bemötande och att du har en kostnadsfri offert i handen inom 48 timmar från det att du hörde av dig till oss.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-505 17 076
   Mail: offert@poolbyggare-stockholm.se

   Vanliga frågor till Poolbyggarna Här följer svar på några av de vanligaste frågorna vi får om poolbyggen.

   Vilken typ av pool fungerar bäst i min trädgård?

   Det beror på. Det kan vara en fråga om vilka markförhållanden som gäller i din trädgård. I slutändan är det dock mest en fråga om budget och smak. Om du vill ha hjälp med rådgivning kring detta är du välkommen att kontakta oss.

   Hur tar jag på bästa sätt hand om min pool?

   Några generella skötselråd kring en swimmingpool. Du bör utföra grovrengöring varje dag, det kan du göra genom att använda en håv för att avlägsna grenar, löv och liknande. Utöver det bör du se till att pH-värdet ligger på en bra nivå. Klor är en förutsättning för att hålla vattnet fritt från bakterier. Töm gärna filterkorgarna dagligen. Till sist är det en bra idé att skrubba poolens väggar och golv regelbundet, gärna en gång i veckan.

   Vilka frågor behöver jag ta ställning till inför ett poolbygge?

   Inför din kontakt med oss är det en fördel om du tagit ställning till följande frågeställningar. Om du är osäker på något är det bara att fråga oss.
   • Hur stor pool du vill ha?
   • Hur djup ska poolen vara?
   • Var ska poolen byggas?
   • Hur du vill att poolens närmiljö ska se ut? Vilken budget du har för poolbygget?

   Vad är kostnaden för att bygga en pool i Stockholm?

   Det varierar kraftigt beroende på pooltyp och storlek. Du kan utan problem begära en gratis offert från oss där vi inkluderar priser för flera olika varianter.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-505 17 076
    Mail: offert@poolbyggare-stockholm.se

    Offert? Klicka här