Bygga Lecablock Pool i Stockholm

En pool som byggts i leva-block ger en stark och stabil konstruktion med lång livslängd. En annan fördel är att poolen blir välisolerad vilket innebär att driftkostnaden blir låg och dess miljöpåverkan mindre. Om du finns någonstans i Stockholmstrakten och vill ha hjälp att bygga en pool i levablock har du hittat rätt. Kontakta oss för en gratis offert.

Lokala Poolbyggare

Är du intresserad av att bygga en pool någonstans i Stockholmstrakten?

Från Start till Mål

Vi har kompetens för att bygga allt från färdiggjutna pooltyper till sådana som gjuts på plats.

30% Rabatt via ROT

Det finns möjligheter för dig att göra avdrag för delar av din poolanläggning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga en Pool av Lecablock i Stockholm? Helhetslösningar för poolbyggen i Stockholmstrakten

  Professionella resultat med professionella hantverkare

  För att konstruktionen av din pool ska bli så stark och hållfast som möjligt krävs en del förkunskaper. Man behöver ta hänsyn till hur markens förutsättningar ser ut, samtidigt som det krävs kunskaper inom bland annat mureri, gjutning och armering. Med vår långa erfarenhet besitter vi alla dessa vilket ger oss kapacitet att assistera vid samt ta hand om poolbyggen från start till mål. Våra tjänster inkluderar även att bygga pooldäck, poolhus och annat som hör en lyxig poolanläggning till.

  Swimmingpooler i lecablock i hela Stockholm

  Vi på poolbyggarna finns i Stockholm och vi bygger olika typer av swimmingpooler i ett stort område däromkring. Vi har, för att bara ta några exempel, hjälpt till vid poolbyggen i till exempel Huddinge, Solna, Trångsund, Haninge och Upplands Väsby. Vi har till större delen byggt swimmingpools och poolangläggningar åt privatkunder men även företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar är självklart välkomna att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

  Vill du veta mer om våra tjänster och produkter?

  Det är inte alltid helt lätt att veta vilken typ av pool som är den bästa. En pool i lecablock är förstås bara ett av många bra alternativ. Om du vet precis att det är det alternativet som gäller så kan du begära ut en kostnadsfri offert. Om inte så finns vi här och kan ge dig goda råd, gärna i samband med att vi gör ett kostnadsfritt hembesök för att undersöka markförutsättningarna på din tomt. Alldeles oavsett kan vi erbjuda en offert helt kostnadsfritt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-505 17 076
   Mail: offert@poolbyggare-stockholm.se

   Vanliga frågor till Poolbyggarna Här följer svar på några av de vanligaste frågorna vi får om poolbyggen.

   Vilken typ av pool fungerar bäst i min trädgård?

   Det beror på. Det kan vara en fråga om vilka markförhållanden som gäller i din trädgård. I slutändan är det dock mest en fråga om budget och smak. Om du vill ha hjälp med rådgivning kring detta är du välkommen att kontakta oss.

   Hur tar jag på bästa sätt hand om min pool?

   Några generella skötselråd kring en swimmingpool. Du bör utföra grovrengöring varje dag, det kan du göra genom att använda en håv för att avlägsna grenar, löv och liknande. Utöver det bör du se till att pH-värdet ligger på en bra nivå. Klor är en förutsättning för att hålla vattnet fritt från bakterier. Töm gärna filterkorgarna dagligen. Till sist är det en bra idé att skrubba poolens väggar och golv regelbundet, gärna en gång i veckan.

   Vilka frågor behöver jag ta ställning till inför ett poolbygge?

   Inför din kontakt med oss är det en fördel om du tagit ställning till följande frågeställningar. Om du är osäker på något är det bara att fråga oss.
   • Hur stor pool du vill ha?
   • Hur djup ska poolen vara?
   • Var ska poolen byggas?
   • Hur du vill att poolens närmiljö ska se ut? Vilken budget du har för poolbygget?

   Vad är kostnaden för att bygga en pool i Stockholm?

   Det varierar kraftigt beroende på pooltyp och storlek. Du kan utan problem begära en gratis offert från oss där vi inkluderar priser för flera olika varianter.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-505 17 076
    Mail: offert@poolbyggare-stockholm.se

    Offert? Klicka här