Bygga Infinity Pool i Stockholm

En Infinity pool, också känd som oändlighetspool, är en typ av pooldesign som skapar en visuell illusion av att poolvattnet sträcker sig ut i oändlighet, vilket ger en spektakulär och surrealistisk effekt. Den här designen är vanligtvis avsedd för pooler som ligger på en plats med en vacker utsikt, som en havsutsikt, en sjö eller en bergslandskap.

Allt inom Infinity Pooler

Infinity pooler är mycket estetiskt tilltalande och har blivit populära i exklusiva resorter, lyxiga villor och high-end hotell runt om i världen.

Exklusiva Poolanläggningar

De ger en lyxig och avkopplande atmosfär samtidigt som de möjliggör panoramautsikt över den natursköna omgivningen.

Bygga Oändlighetspool

Detta gäller framför allt om en oändlighetspool så byggs i anslutning till din bostad så du kan nyttja utsikten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga en Infinity pool i Stockholm? Estetiskt tilltalande och populärt

  Vad är en infinity pool?

  En Infinity pool är vanligtvis byggd med en lång kant, kallad avrinningskanten eller spillover-kanten, som är lägre än poolens huvudvattenyta. När vattnet strömmar över denna kant samlas det i en dold bassäng eller avloppskanal, där det pumpas tillbaka in i huvudpoolen. Detta gör att vattenytan ser ut att smälta samman med omgivningen, som om det inte finns någon fysisk kant eller begränsning.

  Njut av utsikten från er fastighet

  Illusionen skapas av två huvudsakliga faktorer: Det första är att poolens kant är på samma nivå som omgivande mark eller vatten, vilket ger en sömlös övergång mellan poolvattnet och den naturliga miljön. Det andra är att avrinningskanten är utformad för att vara precis tillräckligt låg för att vattnet ska rinna över, men tillräckligt hög för att förhindra större vattenspill.

  Fördelarna att bygga en oändlighetspool

  Att ha en pool i hemmet kan erbjuda flera fördelar och kan vara en fantastisk investering för familjer och enskilda personer som njuter av att bada och vara utomhus. Här är några av de vanligaste fördelarna med att ha en pool i hemmet:

  1. Rekreation och avkoppling: En pool ger en fantastisk plats för rekreation och avkoppling. Du kan simma, spela vattensporter eller bara koppla av i vattnet. Poolen erbjuder ett privat utrymme där du kan njuta av solen och frisk luft i din egen trädgård.
  2. Motion och träning: Simning är en av de bästa helkroppsträningsformerna och erbjuder en låg påverkan på kroppen. Att ha en pool gör det enkelt att träna regelbundet och kan hjälpa dig att förbättra din kondition och muskelstyrka.
  3. Socialt utrymme: En pool blir ofta ett socialt samlingsställe för familj och vänner. Det är en perfekt plats att bjuda in till grillfester, poolfester och andra sociala evenemang.
  4. Ökar fastighetens värde: En väl underhållen pool kan öka värdet på din fastighet. För många potentiella köpare är en pool en attraktiv funktion som kan hjälpa till att sälja fastigheten snabbare och till ett högre pris.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-505 17 076
   Mail: offert@poolbyggare-stockholm.se

   Vanliga frågor till Poolbyggarna Här följer svar på några av de vanligaste frågorna vi får om poolbyggen.

   Vilken typ av pool fungerar bäst i min trädgård?

   Det beror på. Det kan vara en fråga om vilka markförhållanden som gäller i din trädgård. I slutändan är det dock mest en fråga om budget och smak. Om du vill ha hjälp med rådgivning kring detta är du välkommen att kontakta oss.

   Hur tar jag på bästa sätt hand om min pool?

   Några generella skötselråd kring en swimmingpool. Du bör utföra grovrengöring varje dag, det kan du göra genom att använda en håv för att avlägsna grenar, löv och liknande. Utöver det bör du se till att pH-värdet ligger på en bra nivå. Klor är en förutsättning för att hålla vattnet fritt från bakterier. Töm gärna filterkorgarna dagligen. Till sist är det en bra idé att skrubba poolens väggar och golv regelbundet, gärna en gång i veckan.

   Vilka frågor behöver jag ta ställning till inför ett poolbygge?

   Inför din kontakt med oss är det en fördel om du tagit ställning till följande frågeställningar. Om du är osäker på något är det bara att fråga oss.
   • Hur stor pool du vill ha?
   • Hur djup ska poolen vara?
   • Var ska poolen byggas?
   • Hur du vill att poolens närmiljö ska se ut? Vilken budget du har för poolbygget?

   Vad är kostnaden för att bygga en pool i Stockholm?

   Det varierar kraftigt beroende på pooltyp och storlek. Du kan utan problem begära en gratis offert från oss där vi inkluderar priser för flera olika varianter.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-505 17 076
    Mail: offert@poolbyggare-stockholm.se

    Offert? Klicka här